Volkswagen Golf IV: schakelprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Een kennis van mij klaagt erover dat zijn golf slecht of niet in de eerste versnelling schakeld.Ik heb even gekeken en zag dat het schakelmechanisme veel speling vertoonde.Kan iemand van de volkswagendeskundigen mij vertellen of er revisiesetjes te verkrijgen zijn,en wat hiervan ongeveer de kosten zijn als ze leverbaar zijn?

joep2006

Geplaatst door joep2006 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Je hebt de diagnose al.Over prijzen mogen we geen tips geven

joep2006 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ok,maar heefy vw een revisiesetje beschikbaar,want dit lijkt me toch wel vaker voor te komen.Of weet de magazijnman voldoende als ik mijn probleem aan hem voorleg!

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Op welk deel heb je speling? Bij de bak of onder de pook? Dan moet je eerst kijken wat er precies stuk is en dan naar magazijn gaan.Uit mijn hoofd weet ik niet of er setjes voor te krijgen zijn,komt eigenlijk niet vaak voor dat dat stuk gaat,maar diverse delen zijn wel los te krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.