Volkswagen Golf: Schokkende motor , lage toeren, lichte gas // GL TDI 66KW

Bouwjaar: 1996

Hi allen,
mijn wagen heeft water in de diesel gehad tijden vakantie op Sardinie, shokte toen enorm, zat gelukkig maar 10 L. in. bijgetank op ander station en toen probleem na enkele KM's opgelost.
Nu 1 maand na de vakantie heeft de motor last van schokkend / trillend gedrag bij lage belastin op lage toeren. Als je van iets hogere snelheid vertraagt zonder al te snel terug te schakelen dan
geeft de motor bij een lage gas-belasting zo tussen de 1800 en 2100 toeren regelmatige schokken. Je kan er om heen door gas totaal te lossen of door terug te schakelen. Het probleem heeft ie zowel warm als koud. Bij de dealer staat ie nu, en het brandstofsyteem en de onderste poulie (?) zijn gecheckt.
Men denkt nu aan een brandstofpomp, maar de kost zou heel hoog zijn (1200 euri). Het checken van de wagen tot nu toe levert mij al een rekening van 380 Euro op, zonder resultaat. Zijn er nog anderen bekend met dit probleeem? En is het dan (on)waarschijnlijk de pomp? Dank !

latcho

Geplaatst door latcho (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

is er al uitgelezen zo ja is er een storing opgeslagen en welke

jorkor185898 (0), 18 jaar geleden

computer resetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.