Volkswagen Golf III: schuddende motor golf 3 1800

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo.

ik heb het volgende probleem.

als mijn auto stationair loopt dan schudt deze heel erg. ook als je even gas geeft dan duurt het een paar seconden voor dan hij weer op de 1000 toeren is.
ik denk zelf een vacuum lek. maar kan dit ook de schuddende motor tot gevolg hebben.

vandaag bougies,verdelerkap,rotor,en luchtfilter vervangen. geen suc6. ook zo'n schoon maak goedje in de tank gegooid.

iemand een oplossing.

gr Leon.

leongl

Geplaatst door leongl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

auto-peter (0) PRO, 15 jaar geleden

Flens tussen carbu.en inlaatspruitstuk controleren op scheuren.Ook vacuumdarmpje tussen inlaatstuk en remservo controleren(kort zwart stukje met 90° bocht)

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=auto-peter]Flens tussen carbu.en inlaatspruitstuk controleren op scheuren.Ook vacuumdarmpje tussen inlaatstuk en remservo controleren(kort zwart stukje met 90° bocht)[/quote]
gaat stuk achter de motor, aan de onderzijde. waar hij op de inlaat geschoven is. Niet te zien, wel te voelen. (of even aan de slang trekken, gaat de motor nog beroerder lopen weet je genoeg)

leongl (0), 15 jaar geleden

ja het was inderdaad het slangetje. aan de inlaat. hij loopt weer prima. bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.