Volkswagen Golf: Schurend geluid bij golf cabrio.

Bouwjaar: 1985

Hoi,

buiten mijn v-bak probleem (ander topic) maakt de auto ook een schurend geluid. Het komt van bij de v-snaar vandaan en het valt me op dat hij het meestal doet als de motor heet is of als hij in de zon heeft gestaan (het buiten). Het geluid is precies dat 2 wieltjes van de v-snaar elkaar raken maar ik zie dat er genoeg opening is.

Iemand enig idee?

steven_fiesta

Geplaatst door steven_fiesta (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waterpomppoulie loopt waarschijnlijk tegen de distributiekap aan, komt doordat de kap dan een keertje slordig gedemonteerd/gemonteerd is, waarbij de achterste metalen plaat verbogen is. Komt heel veel voor.......

Handel demonteren, checken en opnieuw zorgvuldig monteren is de oplossing. Als de onderste kap opgevreten is kun je het beste een nieuwe scoren bij de dealer.

succes

steven_fiesta (0), 18 jaar geleden

Hé bedankt voor je antwoord, zou het dan kunnen dat hij als hij koud is niet raakt en door de warmte van de motor net genoeg uitzet en raakt?

Ik ga dat zeker eens bekijken.

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

De kap is van kunststof en door de warmte vervormd deze.

Mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.