Volkswagen Polo: sdi roet

Bouwjaar: 1998

2 x naar de technische controle geweest en afgekeurd voor de roetmeting.al mee goed doorgetrokken en produkt in gedaan en het heeft niet mogen baten , is er soms een ander alternatief??

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Arie560 (0), 18 jaar geleden

Wat ik soms doe om door de roettest te geraken :
Kijk eerst of je luchtfilter niet dichtzit met rotzooi, eventueel een nieuw er in. Dan een paar keer (goed hard) met een hamer slaan op de rand van de achterste uitlaatpot, dan motor warm rijden en juist voor de keuring op een kalm stuk weg 20 sec. in derde versnelling rijden met max. toerental. Dan is er bijna alle roet uit.
Zijn er nog problemen dan kan je een slechte verstuiver hebben of slechte afstelling van de inspuitpomp (vollastdebiet te hoog)

sam2301 (0), 18 jaar geleden

Ik doe al enkel jaren petroleum in verhouding 1 op 3 bij de diesel als ik naar de keuring ga,dan in derde versnelling naar de keuring,nooit problemen gehad,vroeger altijd.. succes

Harry4182 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ben niet echt op de hoogte van de Volksagen motor, maar bij Ford blijft de UGR klep soms openstaan waardoor die dan ook zeer hevig rookt. Voor de keuring kan je dan het vacuumslangetje er af trekken of een afdekplaatje monteren tussen het inlaatspruitstuk en buis naar UGR buis. Misschien bij Volkswagen ook ?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

idd, harry

deze met een plaatje dicht maken!

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.