Volkswagen Golf: Service interval uitleg

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: GOLF III 1.6 MOT.AEE 1595CC 55KW

Wie kan mij helpen??

Als ik mijn contact aandraai geeft hij eerst knipperent aan IN02 (grote beurt met extra onderhoud.)
Als ik dat knopje ingedrukt houd en vervolgens mijn contact uit en weer aan zet gaat er een 1tje knipperen en krijg vervolgens een getal te zien.. als ik dat knopje weer een keer indruk dan een knipperende 2 en vervolgens weer een getal... en dit gaat tot 8 door... heeft toevallig iemand een uitleg wat er bij die cijfertjes hoort? 1 kleine beurd? 2 grote beurd? of hoe moet ik dit zien??

kleine gebruiksaanwijzing??
kan ook worden gemailt naar jelle.karel@gmail.com


Hartelijk bedankt alvast.

Jelle Karèl,
Breda

karrespoor

Geplaatst door karrespoor (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

jelle de service interval resette gaat als volgt zet de auto op contact houdt het linker knopje op het instrumentenpaneel ingedrukt en draai je contact uit ; laat knopje los.
druk nu rechts onderste knopje in tot streepjes verschijnen ; druk linker knopje in eenmaal en druk dan rechter onderste knopje in tot streepjes verschijnen.
druk linkerknopje een keer in en druk dan linker onderste knopje in tot er streepjes verschijnen ; zet de auto op contact en de service interval is weer terug gezet.
groetjes jan.

karrespoor (0), 17 jaar geleden

Bedankt Jan,

mijn bedoeling niet echt om hem te resetten wel altijd makkelijk om te weten...

maar waar staan die cijfers voor? die 1 t/m 8 ik denk dat 6 display test is want dan gaat alles branden. 1 keine beurd (aantal km?) 2 grote beurd?

Met vriendelijke groet,

Jelle

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

jelle dat weet ik niet zal bij de dealer wel ergens in een boekje staan maar zal weinig gebruik van gemaakt worden.
groetjes jan.

peugeot206 (0), 17 jaar geleden

.

peugeot206 (0), 17 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.