Volkswagen Golf IV: slaat slecht aan bij starten met warme motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo leden,

Het volgende probleem heb ik met onze vw . Koud is het starten lopen, maar bij een warme motor slaat ie moeilijk aan . Als de auto eenmaal loopt rijd ie voor de rest wel goed.
Wie weet waar ik het in moet zoeken

Mvg

de Jong

peugie

Geplaatst door peugie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (25) PRO, 11 jaar geleden

misscjien een temeratuursensor die verkeerde waarde geeft.
laat het storing geheugen uitlezen en laat ze de waarde van de sensor via de meetwaardeblokken eens controleren.

groetjes jan.

prosjeman (0), 11 jaar geleden

hoe zit het met de temperatuur? hoeveel graden word de auto als je gewoon een normaal stuk rijdt? als hij niet goed warm word kan het zijn dat de thermostaat open blijft staan en dat daardoor je choke open blijft staan met als gevolg dat als je hem uit zet en weer wilt starten hij iets wat verzuipt gr pros

peugie (0), 11 jaar geleden

Als je gaat starten is het soms inderdaad net of ie verzuipt maar de temperatuur staat altijd keurig na 5 minuten rijden op 90 graden

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

De ecu heeft zijn eigen temperatuurvoeler .
Gewoon vervangen ...het laten uitlezen is duurder dan het onderdeel +dikke O ring !. Doe het wel bij koude motor en laat het systeem gesloten. Er gaat dan weinig koelvloeistof verloren.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.