Volkswagen Polo: slaat soms af,dan niet meer te starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Een collega van mij is in het bezit van een Polo SDI van 2000,type 6N2.
Heeft de laatste tijd het probleem dat de auto af en toe afslaat,hij wil bij herstarten dan ook niet meer aanslaan. Na een tijdje wachten dan doet ie het weer. Vreemd is dat op het moment dan hij dus niet meer wil aanslaan,het voorgloeilampje ook niet aangaat. Hij heeft het zowel met warme als koude motor,zo gaat het ook weken goed,dan weer in een paar dagen 4 keer. Op deze manier kan hij natuurlijk niet van de auto op aan. Iemand suggesties of dit wellicht eerder meegemaakt. auto heeft 380.000 km gelopen en loopt en rijdt verder prima.

asconahobbyist

Geplaatst door asconahobbyist (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

asconahobbyist (0), 7 jaar geleden

inmiddels probleem gevonden,relais 109 was defect,schijnt een bekend probleem te zijn bij VW. Naar het zich laat aanzien is het nu opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.