Volkswagen Golf: slecht schakelen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: abs

hallo het probleem is dat mijn golf3 steeds vaker moeilijk doet met schakelen.
ik heb al geprobeert met afstellen op de schakel pook en dan ishet probleem even verholpen maar het keert steeds weer terug. is het mogelijk dat er een of andere geleiders van de schakel stang versleten is het lijkt en voelt als of ik ergens tegen aan druk.tevens slaat de motor heel soms af meestal als ik te snel achter uit rijd maar ook soms vooruit, nu heb ik gelezen over relais 106 wat wel eens problemen geeft is dit hier ook mogelijk
bvd groeten sven

kleintjens76

Geplaatst door kleintjens76 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

sven ja kijk eerst goed het schakelmechanisme na opspeling ; daarna kun je pas je schakelmechanisme afstellen;om dit goed tedoen moet je wel gereedschap hebben om de pook in de goede positie tezetten ; als je het op je gevoel doet weet je nooit zeker of je goed zit.
dat afslaan zal niks met relais 106 temaken hebben ; laat systeem eens uitlezen ; kijk je voetpakking na en controleer de carterventilatie slangen en de vacuum slangen op lekkage.

groetjes jan.

groetjes jan.

kleintjens76 (0), 17 jaar geleden

dan ga ik maar eens alles goed na kijken of er iets versleten is en dan opnieuw de pook laten afstellen.ik heb trouwens al een nieuwe voetpakkig en carter slang er op gezet ik dacht ook hieraan maar helaas, bij vw hebben ze de computer uitgelezen maar er stonden geen fout codes in bedankt voor het advies
groetjes sven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.