Volkswagen Passat: slechte verwarming

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 tdi ahu 90pk

Ik rijd met een passat waarvan de verwarming minder en minder warmte geeft. Ik heb al hier en daar gehoord en volgens de meeste zou dit verkalking zijn van een element achter het dashboard. Nu was mijn vraag hoe valt dit op te lossen en kan ik hier zelf aan beginnen.

plantrekker

Geplaatst door plantrekker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan ook een thermostaat probleem zijn. Wordt de motor wel warm?

plantrekker (0), 14 jaar geleden

De moter is perfect op temperatuur deze thermostaat heb ik over 3 maand vervangen en staat nu perfect op 90 graden is het voor de verwarming dezelfde of is dat nog een andere.

co 1976 (0) PRO, 14 jaar geleden

Probeer het koelsysteem eens te spoelen met bijv. cooling system flush van Forte. Ik heb hier in het verleden goede resultaten mee geboekt.
Wel de aanwijzingen op de verpakking goed volgen.
Als ik me niet vergis hebben deze auto een ontluchtings nippel in het hoogste punt van de kachelslangen zitten, vlakbij het schutbord. Vergeet deze niet.

plantrekker (0), 14 jaar geleden

ok probleem is voorlopig opgelost enkel de winter nog afwachten he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.