Volkswagen Golf III : slechte verwarming

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 75pk

Ik heb nog steeds het volgende probleem.

De verwarming geef maar een klein beetje warmte. de kleppen in de kachel zijn goed.
Ik heb het koelsysteem door gespoeld met koelsysteemreiniger van wijnings ( mss verstopping). Heeft niet mogen baten. Vande week gaf die ineens wel de goede warmte. maar dat was maar 1 keer. Als ik de bovenste radiatorslang dicht knijp en gas geeft dan voel je wel druk in de slang. De motor wordt wel warm ( temperatuurmeter 90 graden) ventilator slaat aan. Wat zou het kunnen zijn???? Een beetje meer warmte in de cabrio is voor mijn dochters wel welkom.

Geplaatst door

bpop (0)

al 15 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dan houd je niet veel meer over dan de kachelradiateur vervangen; deze zal verstopt zitten.

audia4 0
badge

12 jaar

je kan in geval nood een keramische bij verwarming plaatsen .Je kan het volgend doen
-je maakt de leidingen van de verwarming los en probeer hierdoor te blazen of sluit deze aan op een tuin slang en dan zie het direkt of er een vlotte doorstroming is.Je kan dit gemakkelijk zelf doen ,de verwarming keramische kost ongeveer 35€ en is handig om snel te verwarmen in de winter

mallants 0

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.