Volkswagen Polo: sleutel automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 MPI

Goeieavond , iemand raad , automatische versnellingsbak , normaal kan men de sleutel uitnemen juist in p stand (parking) als het kontakt afstaat . Hier kan men de sleutel uitnemen in iedere stand P , R , N ,D , en 1 en 2 , als het kontakt afstaat . Zet ik hem in parking met het kontakt op , dan moet ik wel de stop indrukken om uit de P te geraken . Zie niets van kabeltje aan de barilet dat zou verbonden zijn met de versnellingspook. Iemand raad ??

mit1

Geplaatst door mit1 (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Denk het blokkeerpalletje mechanisme die bij je contactslot zit die stuk is oid, want die geeft je sleutel vrij pas wanneer je hem in z'n P hebt staan.

mit1 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo , sorry voor het late antwoord , heb het gevonden , het slot rond de stuurkolom in niet conform (barilethouder) (is een manuele versnellingsbak , en niet voor een automatiche versnellingsbak ) , dus was het stuurslot van in het begin niet goed , dus al 10 jaar oud , hadden bij de vw dealer gezegd dat het de fout was van de chauffeur. grt en bedankt voor het meezoeken

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Oke bedankt voor de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.