Volkswagen Passat: sleutel signaal te zwak,startblokering happert..

Bouwjaar: 1998

wie heeft raad,auto heeft 2maal in de week last van deze storing antenne ring plus contactslot is al vervangen, het is een 1.6benzine motor.met de reserve sleutel ook het zelfde probleem..

zundappgek12406

Geplaatst door zundappgek12406 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

nijkamp (0) PRO, 18 jaar geleden

stekker verbinding van de lees spoel naar de kabelboom
te veel weerstand
heb dit al eens mee gemaakt bij een a4 van 1997

dealer gaf me advies om de stekker verbinding tussen weg te halen
en gelijk aan elkaar te solderen


ook kan eer en massa probleem zijn
maar dan moet de auto ookm slecht aan slaan

zijn er verder geen problemen?

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo nijkamp bedoel je dat ik de stekker bij de leesspoel er af moet knippen en er dan rechtstreeks aan moet solderen.bvb hartelijk dank voor je reactie.

nijkamp (0) PRO, 18 jaar geleden

aan de heesspoel zit volgensmij geen stekker verbinding

maar er komt een kabel uit

zit ergens boven de stuur kolom een stekkertje

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo nijkamp,bij mij aan de leesspoel zit wel een stekertje,zal deze morgen verwijderen,en dan rechtstreeks er aan solderen,je hoort nog van het resultaat,kan wel 2weken duren bvb dank..

hb4247 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb dit probleem al een paar keer gehad.

Bij een passat en audi A4 zit de lees spoel vast aan het contactslot.
Je moet even een nieuw slot op nummer bestellen bij de dealer of bij carlocksystem.com dan hoef je niet de sleutels op nieuw in te leren en het slot pak je er eenvoudig uit.

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ken deze klacht ook en meer ervaring erin om de ansluitpennen te demonteren en opnieuw aan te drukken en vervolgens weer in de stekker te plaatsen.

Met direct solderen ga je het dus ook wel oplossen.

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo allemaal bedankt voor julie reacties,heb vandaag stekertje eraf geknipt,en vast aan de leesspoel gesoldeerd,nu maar af wachten of het goed is..

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo wie heeft er nog raad klant vandaag weer geweest,nog niet goed,weer uitgelezen sleutelsignaal te zwak en regel apparaat geblokkeerd wie heeft dit eerder meegemaakt heelllppp.bvb hartelijk dank.komt af en toe voor 1a 2 maal in de week,

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Vraag de klant eens of het toevalligerwijs telkens in de zelfde omgeving gebeurt. Misschien een stoorzender daar in de buurt?

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo siem klant heeft op diverse plaatsen last van deze storing,heb hem zaterdag nog even uitgelezen gaf die nog 1 storing aan namelijk sleutel signaal te zwak, motor regel apparaat was niet geblokkeerd dus dat is ietsje beter dan voor de tijd,laat dinsdag de sleutels nieuw inlezen bij de dealer,.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.