Volkswagen Passat: Stoten van de motor (diesel)

Bouwjaar: 2001

Sinds enige dagen begint de motor tegen de tijd dat de normale bedrijfstemperatuur wordt bereikt te stoten bij optrekken. Eerst sloeg de motor even over als er licht werd opgetrokken, of op de snelweg van 80 naar 120 werd gegaan. Zo een paar keer even haperen.
Nu is het zo dat als de wijzer van de motortemperatuur bijna verticaal staat het haperen steeds erger wordt. Zelfs ABS en ESP lampjes gaan branden en de motor echt onregelmatig loopt. Als de motor eenmaal goed warm is (wijzer staat echt verticaal) dan is het probleem weer over.

Iemand enig idee wat het kan zijn. Bij mijn volkswagen dealer was het antwoord dat het van alles kan zijn..... (dan weet ik ook de kosten: dat kan ook van alles worden.)

Ik schat jullie hoger in dan mijn eigen dealer dus laat wat horen.

Martin

Hans4048

Geplaatst door Hans4048 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo hans..

jou dealer heeft inderdaad gelijk, advies, laat de auto even uitlezen bij de dealer,

paul,

knaak (0), 18 jaar geleden

ik had het ook bij mijn was het temparateur sensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.