Volkswagen Polo: sleutel spanning laag!!

Bouwjaar: 1995

Ik heb het probleem dat deze auto soms niet aanslaat! Dan komt er steeds de zelfde storing in! Spanning sleutel laag storing komt sporadisch voor! Zou ik eerst de antenne rond het contact vernieuwen of meteen een nieuwe sleutel bestellen! Dit zelfde probleem het ik met een A4 van 96 ook? Is het mogelijk om een sleutel opnieuw in te leren die zijn spanning kwijt is? Kan ik dit controleren of hij daad werkelijk zijn spanning kwijt is!

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

rfbroek (0), 18 jaar geleden

Doet ie het met reservesleutel wel goed? Dan weet je gelijk of de antenne goed is.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is maar 1 oplossing voor.
Regelapparaat wegrijblokkering en leesspoel om contactslot vervangen want deze zijn na 1996 verbeterd met vergulde contacten.
Je moet dan wel je eigen sleutels opnieuw laten inleren.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij de audi hetzelfde verhaal.
Alleen dan wordt de leesspoel zonder kabel geleverd maar deze moet je wel vervangen.
En ook de bestaande sleutels in laten leren.

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is opgelost, ik heb de leesspoel rond contact vernieuwd en 100%.Het probleem met die A4 nog niet hier moet ik het contact vernieuwen denk ik of heeft iemand nog een andere oplossing?

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is niet de juiste oplossing want je hebt nu vergulde contacten tegen vertinde contacten maar als je geluk hebt houdt hij het een tijdje vol

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Benny weet jij toevallig wat dat regelapparaat wegrijblokkering kost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.