Volkswagen Passat: Snaar Piept

Bouwjaar: 2002

Gisteren onze v5 tipt. opgehaald, nieuwe aircopomp. Hopende dat alles hiermee was verholpen.(hij piepte en kraakte op het moment van een koude start)Starten bij de dealer smorgensvroeg, niks aan de hand, wij blij. Zijn we eenmaal thuis en willen we de caravan ophalen, start mijn pa de auto hoor ik een snaar piepen en wel als je gas geeft, vrij hard. (terwijl vorige week spanrollen en multiriem....volgens mij alle riemen voorin vervangen zijn)Wij terug naar de dealer, monteurs weten het niet (auto staat er nu nog) ze denken dat het de poulie van de krukas is, ze zeggen dat er iets uit balance is, waardoor de riem er niet goed overheen loopt. Kortom @#$$.

Heeft iemand dit vaker meegemaakt, of gewoon enig idee?

(120000 heeft de auto gelopen)

corradog60

Geplaatst door corradog60 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Welk merk riemen hebben ze erop gelegd? Gates? Zo ja, origineel monteren en je hebt kans dat het over is.

corradog60 (0), 18 jaar geleden

moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb welk merk erop is gekomen :$

corradog60 (0), 18 jaar geleden

na het vervangen van de krukaspouli en nog meerdere delen, niks verandert. Men was maar aan het zoeken, en vond: steun van de aircopomp was krom, nu alles weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.