Volkswagen Crafter: Snelheidsbegrenzer verwijderen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI 136pk

Hallo vakmannen wie kan mij vertellen waar de snelheidsbegrenzer van mijn vw crafter kan zitten, deze is vanaf fabriek begrenst en hij zit niet in de ecu daar de wagen al bij de tuner is geweest en de ecu heeft herschreven dus nu wel meer pk heeft maar begrenzer is er niet af en zit daar ook niet op, waar zou hij wel kunnen zitten! Groetjes en alvast veel dank voor het antwoord. Rob

RFM

Geplaatst door RFM , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

jan T PRO, 9 jaar geleden

nou zover ik weet moet er een heleboel vervangen worden.
dus nieuw regelapparaat en volgens mij ook contactslot maar dat weten ze bij de dealer wel.

groetjes jan.

Jan227 PRO, 9 jaar geleden

Hallo , begrenzing zit wel degelijk in het motorregelapparaat. Via de dealer is dit er af te halen, ,maar brengt hoge kosten met zich mee indien het om een begrenzing af fabriek gaat. Dit namelijk omdat deze begrenzing er vaak op zit ,omdat het een 5 tons auto betreft, dus een vrachwagen welke wettelijk begrenst dient te zijn. (Tenzij er een vrijstelling is afgegeven voor die begrenzing, zoals brandweer etc.)

Uiteraard is de dealer alleen geautoriseerd deze begrenzer er af te halen indien het een auto voor klein rijbewijs betreft , zoals bv een zgn " teruggekeurde 5 tons Crafter."

Groet Jan227

morata, 3 jaar geleden

hallo

ik heb een vraagje ik heb een vw transporter t5 2007 er zit begrenzer op kunnen julie begrenzer verwijderen
gr

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Zoals in voorgaande antwoorden al staat, dealer kan je helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.