Volkswagen Passat: solardak/ zonneceldak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170pk 2.0tdi

Ik heb een solardak in d auto die er voor zou zorgen dat de aanjager aan gaat/blijft als de sleutel uit het contact gaat ,zodat deze zich zelf koeld maar er gebeurd niks heb het instr.boekje al 10 x doorgelezen maar niks, moet dit ingesteld worden?????of moet dit aan de computer. heb al bij dealer geinformeerd maar die hebben geen ervaring met deze daken. wie o wie weet hier wat meer van?? of is dit gezekerd?? maar kan er geen zekering voor vinden. boven de 10 graden zou hij zelf moeten koelen maar doet gewoon helemaal niks

p.amsing

Geplaatst door p.amsing (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Wie heeft dit ingebouwd? De fabriek? Dan zou je het systeem (als er iets elektronisch aanwezig is) moeten kunnen uitlezen.
Anders eens na vragen bij de fabrikant van het dak.

p.amsing (0), 13 jaar geleden

dit is een af fabriek dak, kan hem wel programeren op tijd en dag dan werkt hij wel. maar zou volgens boekje zelf ook aan moeten gaan. Heb een afspraak gemaakt bij de dealer hopen dat daar wat uitkomt. laat het wel ff weten.

thanx.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.