Volkswagen Passat: Automaat storing

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T 20v AWT

Deze auto heeft regelmatig een storing in de display van de automaatbak. De storing is dan dat de spannings verzorging te laag is. De accu is getest en deze is goed. Iemand nog andere suggesties.

Groet Passatje.

Passatje

Geplaatst door Passatje (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jacques1967 (0), 13 jaar geleden

Hoe is het gesteld met de interne bedrading in de aut. bak? Waarschijnlijk dat de storing daar gezocht moet worden. Meestal kun de beschermkap onder bak openen en daar dit dan de betreffende bedrading. De storing kan natuurlijk ook in de uitwendige kabelboom of geoxideerde verbindingen liggen. Ik zou ik elk geval de verbindingen inspuiten met contactspray. Stekkers wel even loshalen, dan met afgekoppelde accu.

Passatje (0) PRO, 13 jaar geleden

Auto uitgelezen met KTS en de volgende storingen komen te voorschijn: bij automaat is de storing P1750 spannings verzorging te laag en bij het motorsysteem is de fout spanningsverzorging te hoog. De dynamo is getest en de accu is uitgewisseld met een nieuwe accu, maar zonder resultaat. Iemand nog een suggestie.

Groet Passatje

Passatje (0) PRO, 13 jaar geleden

Probleem met mijn Passat is opgelost. Ik heb het contactblokje achter het contactslot vernieuwd en alles werkt weer gewoon goed. Ik vind wel dat de kts van bosch soms een rare omschrijving van de storingen geeft zoals bij deze auto. ("spanningsverzorging te laag"). Je gaat dan natuurlijk meteen aan de accu of aan de dynamo denken.

Groet en bedankt voor het meedenken Passatje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.