Volkswagen Golf Sportsvan 2014: soms onregelmatig lopen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CZC, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 92

Hallo, we hebben een sportsvan die als je net gestart hebt perfect op vier cilinders loopt. na een kort stukje rijden en je stopt dan loopt de motor soms onregelmatig net of er een halve cilinder uitval is. Er zitten geen storingen in. Na wat gegoogled blijkt dit op te lossen zijn met het schoonmaken van de inlaatkleppen. Heeft iemand hier meer ervaring mee?. Ik heb met een camera in de inlaat gekeken en er zit idd veel koolaanslag op de kleppen. De motor heeft 70.000km gelopen.
alvast bedankt
groeten ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Inderdaad hele grote kans dat het vervuilde inlaattraject de oorzaak is .

bert klein (85) PRO, 2 jaar geleden

Ik zie u heeft 70 dkm gereden in7 jaar dus 10dkm per jaar,staat het onderhoud op longlife ingesteld op 30dkm, deze interval is te lang op 15dkm zetten ivm te veel inwendige vervuiling , brandstof premium tanken liefst E5 .

at (10) PRO, 2 jaar geleden

walnut blasting gedaan, geen effect. Bougies en bobines vervangen, geen effect. Alles wat met vaccuum te maken heeft gecontroleerd maar als hij blijft soms trillen. Het wordt erger als je het rempedaal ingedrukt houdt. Gevoel zegt toch iets met valse lucht, iemand verder wel s zoiets meegemaakt.

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Een lekke rembooster komt wel eens voor , hoor je niet iets fluiten sissen bij het rempedaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.