Volkswagen Golf: speling in het rechter voorwiel

Bouwjaar: 1992

wie o wie kan mij helpen ik heb bij een golf vr6 uit 92 speling aan de rechter kant met optrekken.ik heb de draagarm rubbers en fusee kogels allemaal vernieuwd.heb ook de voorpoten laten nakijken.heb hem ook nog laten uitlijnen maar ,niks helpt.als je namelijk optrekt dan voel je een speling als of de rechter voorwiel schiet en hij doet het alleen met optrekken.en als je goed doortrekt trekt ie als een gek naar links.in afwachting op een oplossing.vr6 freak

jimster5447

Geplaatst door jimster5447 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

aandrijfas,bovenste veerpootlager of in het ergste geval je differentieel

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Subframe controleren op scheuren, en ook letten op de dwarsbalk waar de radiateur op staat, gaat wel eens stuk bij de bevestigingsbouten die er van onder af ingestoken zijn. De hele voorkant van de auto komt dan met optrekken in beweging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.