419 bezoekers online

Volkswagen Golf I : Spontaan aan gaan van radio en ruitenwissers of kachel vent.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Het volgende probleem speelt al langere tijd bij de Golf 1 Cabrio.

Het gebeurt onregelmatig dat de accu spontaan leeg is de volgende dag terwijl de accu goed is.
Wat nu een paar keer is opgevallen dat de radio of de ruitenwissers of de kachel ventilator spontaan aan gaan zonder dat het contact aan staat of iemand maar in de buurt is.
Waar zouden wij moeten zoeken naar dit probleem.
Kan het contactslot soms inwendig blijven hangen nadat de sleutel er uitgehaald is of zou het de zekeringkast kunnen zijn die sluiting maakt. Wat vandaag gebeurde was dat de buurman kwam vertellen dat de ruitenwissers aan stonden en het regende dus zou er ergens vocht bij de zekeringkast kunnen komen?. We hebben voor zo ver we het kunnen zien geen vocht of een aanslag gezien bij de zekeringen maar we zijn niet erg thuis hier in dus zien we misschien wat over het hoofd.
Moet zeggen dat wij veel problemen met een Fiat gehad hebben die spontaan bleef doorstarten zonder contact sleutel en daar bleek toch het slot de boosdoener te zijn.
Wie heeft wat tips voor ons.

Alvast bedankt voor de aandacht.

Gr Ron.

monro

Geplaatst door monro , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

danny pepers PRO, 9 jaar geleden

bij golf 1 komt het vaak voor dat de zekering kast sluiting maakt of uitbrand zelfs.... dus daar zou ik beginnen met controleren

monro, 9 jaar geleden

Oke Dat Vermoeden Had Ik Ook Al Een Beetje En We Gaan Dit Zeker Nogmaals Beter Bekijken En Dan Vermoedelijk Op Jacht Gaan Naar Een Nette Gebruikte.

Bedankt Voor Je Reactie Danny.

Gr Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.