Volkswagen golf4: spontaan afsluiten portieren

Bouwjaar: 1999

Na het plaatsen van het bericht, de volgende acties ondernomen: de dealer zegt als het lampje knippert werkt het systeem.
de importeur zegt nog nooit van gehoord en ga terug naar de dealer en vraag de aftersalesmanager en onderzoek in te stellen.
Na onderzoek blijkt dat het systeem onherkenbare signalen ontvangt op het linkerportierslot en dat deze moet worden vervangen. Op 5 maart as wordt het slot vervangen en dan zou het probleem moeten zijn verholpen.
Als pleister op de wond mag ik daarna een klacht deponeren en of dit zin heeft weet ik niet, daar de coulange regeling zegt 4 jaar of 100.000 km. ( mijn km-stand 190.000 en is 4.3 jaar )

vumc

Geplaatst door vumc (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dutch123 (0), 20 jaar geleden

Er zit volgens mij gewoon iets los o.i.d. in dat slot. Het onherkenbare signaal van het linkerslot zou bijvoorbeeld een beschadigde draad kunnen zijn welke massa raakt, of een schakelaartje in het slot welke massa aantikt.
Zonder garantie zal het wel weer de nodige eurootjes kosten. Ik zou de boel zelf loshalen om in ieder geval te voorkomen dat het een simpel probleem is wat zelf op te lossen is.

lightsomedog (0) PRO, 20 jaar geleden

Stef ik heb dat probleem ook gehad met een auto van een klant
het bleek dat door lekage van de ruitensproeiervloeistof bij de C stijl links achter boven aan vloeistof op de stekkers kwam dit gaf corrosie en daar door de meest vreemde storingen waaronder ook spontaan op slot gaan.
ik heb dit ook al met een passat gehad.
Dus controleer of de ruitensproeiers achter goed werkt
er zijn twee plaatsen waar het slangentje er af kan schieten
1)
achter de bekleding van de achterklep.
2)
achter de bekleding van de linker C stijl (hier zitten drie multi stekkers).
succes max.

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

linker portierslot kapot is een welbekende kwaal bij de golf 4, dus nieuw slot probleem opgelost

Maarten6792 (0), 20 jaar geleden

Ik heb dit probleem ook gehad. Linker Portierslot vervangen en probleem was over!

vumc (0), 20 jaar geleden

Inderdaad na het vervangen van het linkerportiersslot is het probleem opgelost.
Dus de topic kan worden gesloten.
dank voor alle reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.