Volkswagen Golf 1.9 TDI 130 pk: stabilisatorstangrubbers weer stuk?

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik merkte deze week een licht rommelend geluid (klapperend geluid) bij een ietwat hobbelige weg bij lage snelheiden en dit vooraan aan de bestuurders kant. Conclusie: stabilisatorstangrubbers versleten en werden vervangen door VW garagist. Nieuwe opgezet, kosten: 70 euros incl BTW. Valt nog wel mee dacht ik zo tot ik vandaag (we zijn één dag verder) terug hetzelfde identieke geluid hoorde. Sterke vermoedens dat de montage nie gebeurt is zoals het moest alhoewel ze bij de VW garage beweren dat het nog iets anders kan zijn. hopelijk geen begin van een lange waslijst met problemen.....

Jullie mening graag? wat kan het zijn?

joinke

Geplaatst door joinke (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo het zouden ook nog je draagarmrubbers kunnen zijn maar dat kunnen ze wel zien.. ook deze komen nog al eens voor,
zit er onder deze auto verlagingsveren...? ook zitten er aan de stabilisatorstang twee korte zwarte armpjes..die willen ook wel eens stuk gaan...!!!

paul,

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

je hebt 2 maten rubbers hebben ze wel de goei er tussen gezet

joinke (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties, ondertussen is het geluid verdwenen! Vanzelf dus! Ik had trouwens de indruk dat het meer met de voorste remmen had te maken want ik hoorde enkel dat geluid wanneer ik remde en dit bij lage snelheden....
Soms verdwijnen problemen zonder herstelling... :o)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.