Volkswagen Polo: Start koud wel, warm niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 (60pk)

Hallo,

Mijn polo uit '95 heeft een probleem met het starten. Als ik hem 's ochtends koud start slaat hij direct zonder probleem aan. Echter als ik gereden heb en ik zet de mortor uit en ik probeer hem direct weer te starten dan doet hij helemaal niets. Lampen, radio e.d. gaan gewoon aan, alleen de startmotor maakt geen geluid (draait niet). Laat ik hem dan weer afkoelen dan start hij weer.

Inmiddels heb ik de startmotor vervangen, maar dat lost het probleem niet op. Ik heb hem warm geprobeerd te starten met behulp van startkabels, ook dat helpt niet, dus het lijkt erop dat de accu geen probleem is (heb ik verder nooit problemen mee gehad). Aangezien de accu niet leeg is, lijkt de dynamo het ook gewoon normaal te doen.

Iemand enig idee?

Vince11778

Geplaatst door Vince11778 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

ik vermoed dat het electrische deel van het contactslot de boosdoener is dit komt nogal eens voor.
dit deel kan los vervangen worden dus ik zou daar maar mee beginnen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.