Volkswagen Caddy: start nauwelijks, veel olierook

Bouwjaar: 1997

Hallo,
Onze caddy start sinds kort heel slecht. Als ie aanslaat loopt ie niet regelmatig en komt er veel rook uit. Als ie warm is loopt ie wel goed en komt er nauwelijks tot geen rook meer uit. Kan iemand mij vertellen hoe ik erachter kan komen wat de schade is wat de kosten zullen zijn? Er heeft een tijdje iemand anders in gereden en ik denk dat hij een keer "zonder olie" heeft gestaan. Alvast bedankt voor reacties.

wouter12337

Geplaatst door wouter12337 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

als de auto echt zonder olie heeft gereden kan je een aardige schadepost onder je motorkap hebben hangen... zou niet zo mooi zijn. dit kan tot 3000 euro oplopen.

en ik zou voor de diagnose de auto toch naar een vakgarage brengen met melding van het hierboven beschreven stukje van jezelf... dan kunnen zij gericht gaan zoeken. (het kan natuurlijk ook gewoon een defecte temp sensor zijn.... (hoop het voor je)


mvg

wouter12337 (0), 18 jaar geleden

Hallo blijegeit,
zou ik je mogen bellen? zou je me het antwoord willen versturen naar vrvdlindenATzonnet.nl
alvast bedankt voor de moeite.

musti8026 (0), 18 jaar geleden

dat probleem heb ik ook gehad met mijn golf 3
bij mij was het een start zekering
als het goed is achter je zekering kast ligt er eentje metongeveer 50 ampere en de andere zekering bij de rembekrachting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.