Volkswagen Caddy: vervangen motor

Bouwjaar: 1987

op wat moet ik allemaal letten als ik een 1600 turbo diesel intercooler wil plaatsen in mijn caddy . nu is het een 1600 diesel .het zou wel motor en versnellingsbak samen zijn .
zou dat elektrisch een probleem zijn ?

MDG

Geplaatst door MDG (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitlaat en een grotere koelradiateur. Voorpijp en tussendemper kan je van een type 1 nemen, achterdemper zal je zelf wat voor moeten maken.
Elektrisch is geen punt; dat is op beide motoren gelijk.

Voor je begint moet je er wel zeker van zijn dat de langsbalken achter niet zijn verrot. Ook de bodem voor de stoelen zijn punt van aandacht.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Caddy I heeft nog een paar plekjes waar het roestspook huishoud: Deurdorpels, plaatwerk achter de deur t.p.v de lasnaad (B stijl) A-stijl t.p.v. onderhoek voorruit, A-stijl t.p.v. deurscharnieren. Net naast de tunnel, ongeveer op de hoogte waar de versnellingspook door de bodem gaat zit aan bijde kanten een rechthoekkig verstevigingsprofiel, ook deze gaan totaal rot.

En die uitlaat, neem een heel setje van een type 1 of 2 TD en bouw dit om naar een sidepipe.... (diameter 1.6 TD is groter dan 1.6 D)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.