Volkswagen Golf: start niet

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

mijn golf heeft een tijd stilgestaan, nu is er pas geleden een nieuwe versnellingsbak,koppeling
koppakking en radiator ingegaan.
dit ging goed. maar na een paar dagen kreeg ik toch last van een kokende motor
mijn broer heeft toen even het stekkertje wat in de radiotor gaat verbonden met het licht om te kijken of het hieraan lag en inderdaad het koken was over alleen daarna leek het wel of het de accu leegtrok want daarna kreeg ik hem niet gestart even aangeduwd en hij deed het weer maar dit was voor 1 keer nu als ik hem wil starten maakt hij wel geluid maar slaat niet aan
wat kan het probleem zijn

daantje

Geplaatst door daantje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Lijkt erop dat de thermoschakelaar de ventilator niet aanstuurt, door het doorverbinden van je biroer loopt de vin constant, maar trekt ook de accu leeg.

Nu zal de accu wel stuk zijn, het is niet echt bevorderlijk voor een accu compleet leeg getrokken te worden, de platen sulfateren dan.

Zorg dat je het probleem oplost van de koelvin, meten is weten, waarschijnlijk een nieuwe thermoschakelaar bij de radiator, en een andere goede accu nu.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.