Volkswagen Golf: Start niet meer

Bouwjaar: 1996

Hoi,

Van de week reed mijn vriendin met haar golf 3 1.6 naar de winkel zonder problemen. Na een kwartiertje wilde ze naar huis rijden maar wil de auto niet meer starten.
De startmotor draait wel rond maar ik heb het idee dat er geen vonk van de bougies afkomt. Ik denk ook dat de bobine geen stroom krijgt. Iemand een idee?
Zekeringen zijn goed. Ik heb al een andere bobine aangesloten (zonder massa, maakt dat uit?) maar dat hielp niets.

AutoRick

Geplaatst door AutoRick (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

LUPO6725 (0) PRO, 19 jaar geleden


als de bobine goed en de hallgever
hoeveel heeft die wagen gelopen is te tandriem eens vervangen
cont- tandriem

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe is het met de stroom verdeler. bougie kabels als je nou eens kijkt of die op remmenreiniger wil lopen weet je in iedergeval of het aan ontsteking of brandstof systeem licht.

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey rick je kunt makkelijk kijken of ie vonkt gewoon even de bobine kabel bij je verdeler los halen deze met een goede tang tegen je motor blok houden en starten
als ie dat doet even kijken of je brandstof pomp het wel doet
suc6 maurice

AutoRick (0), 19 jaar geleden

Rijdt weer, bobine was stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.