Volkswagen Transporter: start probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hallo

Ik heb het volgende probleem sinds kort wil onze transporter 2.5 tdi af en toe niet aanslaan hij start wel loopt 2 sec. en valt uit nu
als hij dit doet brand het gloeilampje ook niet gaat het gloeilampje wel branden dan is er niets aan de hand

Maar als het gloeilampje niet brand en ik druk tegen de zekeringskast of tegen de bedrading dan gaat hij wel branden iemand enig idee waar ik dit probleem kan vinden relais 109 is al vervangen

Gr Peter

peter8762

Geplaatst door peter8762 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

stekkerverbindingen achter de zekeringkast even goed controleren

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, heeft de auto een naderhand opgebouwde startonderbreker ? Gezien je eigen bevinding lijkt het toch op een probleem met de zekeringskast en/of bedradingen hiervan .Controleer iig voedingen (plus en massa) van het motorregelapparaat. Zijn deze ten tijde van de storing in orde, dan is mogelijk het motorregelapparaat defekt. Groet Jan227.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.