Volkswagen Transporter: cilinderkop revisie T5

Bouwjaar: 2005, Motorcode: 2.5 tdi

Hallo.ik heb iemand met een kapotte motor van een t5 uit 2005,2.5 TDI AXD??? motor,het blijkt dat deze motoren allemaal tussen de 100.000km en verder de stoters in de kop gaan stuiteren waardoor er brandstof op of bij de olie komt en op de te smeren delen van de stoters nokkenas komt en zo het zaakje kapotloopt,nu kunnen we hier wel een gebruikte motor inleggen maar na de 100.000 km is er weer kans dat dit weer gaat gebeuren,nu schijnt er in Harderwijk een bedrijf te zitten die deze koppen reviseerd,de ruimte waar de stoters in liggen word uitgefreesd en er komen stalen bussen in te liggen en nokkenas e.d word allemaal vernieuwd en aangepast zoals ook de lagerschalen en alles omdat de hele motor vol met slijpsel en motorgruis zit ,dus in feite motorrevisie met nadruk op de kop,heeft iemand hier ervaring mee of is bekend met dit bedrijf,ik kan het befrijf namenlijk nergens vinden,en diegene die dit verteld weet ook niet te achterhalen waar dit bedrijf precies zit.of andere suggestie's B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 , lid sinds 22 jaar geleden

4 Reacties

P. Kelder PRO, 10 jaar geleden

Robby

Pul motoren Harderwijk is wat jij zocht.

Gr. paul

anoniem-1573996169, 10 jaar geleden

Paul bedankt, ik denk pul in Ermelo op de Harderwijkerweg 124. tenminste dat is wat ik krijg als ik googel.

kaleido 1 PRO, 10 jaar geleden

Klopt helemaal ,

jos_br PRO, 10 jaar geleden

De bussen waar ts het over heeft zijn waarschijnlijker de gaten waar de verstuivers in komen. Overigens komt dit minder voor dan aangenomen. Wanneer er beschadigingen in deze gaten zitten hoeft er niet meteen een andere kop gemonteerd te worden en kan door de scherpe randen weg te halen en nieuwe afdichtingen te gebruiken de kop nog gewoon gered worden.

Overigens monteren wij een nieuwer type motor, deze is in de basis (denk aan uitlaatspruitstuk) domweg beter en kan middels een paar (uitlaat, software) aanpassingen prima als ruilmotor gebruikt worden.

Jos.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.