Volkswagen Golf V: Start problemen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 TSI

Ik heb een Golf plus 1.4 TSI deze wil na 3 weken stilstand niet meer starten is al vanaf nieuw al diverse malen bij de garage geweest.
Heeft begin dit jaar maart een nieuwe accu gehad.
De dealer kan het niet vinden.
Wat ik wel heb geconstateerd dat bij een accu spanning van 11,25 Volt de auto niet wil starten, contact gaat aan en de dasboard lampjes gaan tijdens starten knipperen, effect van een lege accu.
Wie wwet een oplossing.

robdo

Geplaatst door robdo (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bartvdlinden (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste Robdo

Er van uitgaand dat de accu nu goed is, kan het niet anders zij dan verborgen stroom verbruik. bijv. een radio lampje in de kofferruimte die blijftbranden of een allamistl. zelf hou ik bij jonge auto altijd 0.003 Ah aan als max stroomverbruik als de auto in rust is. Het klinkt meschien gek. Maar naar mijn mening zij er maar weinig monteurs meer die zulke dingen kunnen meten. suk6 gr bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.