Volkswagen Golf V: Start slecht wanneer de motor warm is (golf 5 1900cc TDI)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900cc tdi

Wagen start slecht wanneer de motor warm is. Wanneer ik een ritje heb gereden en leg de motor stil en ik wil iets daar na starten slaat de motor niet aan pas na lang starten.

Wat zou dit kunnen zijn. ( temperatuur voeler?)

bart007

Geplaatst door bart007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

steker van tempsensor lostrekken als hij dan wel goed aanstaat startmotor vervangen

bart007 (0), 15 jaar geleden

ok
morgen eens proberen

ton11564 (0), 15 jaar geleden

Bij een TDI-PD die ik een tijdje geleden had was het een inwendig lekkende injector. Bij koude motor zet een elektrische pomp het systeem onder een basis druk. Bij warme motor gaat de computer ervan uit dat die druk er nog is.
De injectoren ultrasoon reinigen bleek voldoende. Er zijn niet veel Dieselservices die PD verstuivers kunnen testen volgens mij.
Bij een standaard TDI "oude stijl" kun je het zien door de retourslangetjes los te halen en te kijken hoeveel lekkage er is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.