Volkswagen Golf: startproblemen golf 3

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 gti

Als ik wil starten krijg ik alleen een paar tikjes te horen, de accu is goed want die is net nieuw en geeft aan dat er genoeg stroom inzit. De startmotor is ook net vervangen dus kan het ook niet zijn, persoonlijk denk ik aan het contactslot want ik had eerst een bos sleutels aan mijn autosleutel hangen die heb ik er toen afgehaald en toen was het goed, nu een maand later werkt dat ook niet meer. Wie weet wat het is en wat het me gaat kosten, alvast hartelijk bedankt.

grommer

Geplaatst door grommer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Dikke massa kabel en dikke plus kabel controleren op slecht contact.
Dan kijken of je op de kleine plus draad op de startmotor wel spanning krijgt tijdens het starten.

Fullbright (0), 16 jaar geleden

Het is mogelijk dat het contactblokje achter het slot versleten is, is een veel gehoorde klacht bij dit type Volkswagen, ik heb dit onlangs laten vervangen omdat ik dezelfde klachten had, ook diverse onderdelen vervangen, o.a. startmotor, bobine, bougiekabels, maar vermoedelijk was het contactblokje de boosdoener, dit was een hele klus, hopelijk is het nu goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.