Volkswagen Polo: Stil vallen bij stoplicht, starten met gasgeven!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 FSI

Ik heb een Polo 1.4 FSI uit 2003. De laatste tijd valt hij heel vaak stil bij het stoppen bij bijv. stoplicht of parkeren. Ook starten gaat moeilijk. Als je bij het starten gas geeft start hij wel maar als je geen gas blijft geven valt hij weer stil. Bij sommige ritten gebeurd het niet. Als je het gas er een beetje op houdt blijft hij vaak wel lopen.

Kent iemand deze problemen of heeft iemand een idee wat het is en op te lossen is?

Alvast bedankt voor de reacties.

LagunaGrandTour

Geplaatst door LagunaGrandTour (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

uitlezen op storingen of een update beschikbaar

LagunaGrandTour (0), 16 jaar geleden

Is reeds uitgelezen bij de dealer, maar geen storing aanwezig.

LagunaGrandTour (0), 16 jaar geleden

Bij de dealer hebben ze vandaag de gaskleppen regelaar schoon gemaakt en opnieuw ingelezen. Echter bij het naar huis rijden is hij weer meerderemalen stil gevallen. Wat me opviel bij het naar huis rijden is als je de koppeling ingetrapt houd valt de motor uit.

Iemand een idee waar dit aan kan liggen?

hennep (0), 16 jaar geleden

inlaatpakking lek , egr probleem , stappenmotor defect , lekke vacuumslangetje van rembekrachtiger naar inlaatspruitstuk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.