Volkswagen Passat: Stil vallen motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: V5 2300

De motor loopt als een zonnetje maar als hij warm wordt (normale temperatuur) begint hij spontaan te stotteren en valt uiteindelijk stil.
als hij dan stil heeft gestaan ca 30 min of zo start hij weer probleemloos. uitlezen van de computer geeft alleen gevolgstoringen aan, timing, verstuivers, bobine etc zijn OK. Heeft iemand enig idee???? ik weet het ff niet meer!!

Ruud Bosgraaf

Geplaatst door Ruud Bosgraaf (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ajtr (0), 17 jaar geleden

Ja jij hebt een probleem waar je niet 1-2-3-uit komt.Heb het zelfde probleem gehad bij zo'n motor.In de garage geweest aan de computer voor diagnose en deze gaf het zelde aan.Begonnen met eerst een nieuwe ontstekings module maar hielp niet nadien bedrading van de ontsteking vervangen zelfde probleem ja enzo kan ik nog wel even doorgaan. Kwam in contakt met een oudere persoon die al jaren pensioen heeft maar altijd met volkswagens heeft gewerkt. Onder de motorkap heeft hij 2 draden doorverbonden en wist toen al na nog geen 10 minuten wat er fout was.Mijn boordcomputer was defect deelde hij mij mede.Hij heeft voor mij een gebruikte uit een sloopauto gehaald en deze in mijn auto geplaats en ja hoor het probleem was op gelost. De koste die ik hiervoor moest betalen was maar heel weinig en mijn motor loopt weer als een zonnetje ook wanneer hij op bedrijfstemperatuur is. Wil niet zeggen dat dit ook bij jou het geval is maar wilde het toch even aangeven .Je weet maar nooit. Wat ik nu wel weet is dat ik stukken goedkoper uit ben als iedere keer naar de garage gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.