Volkswagen Golf: Stilvallen golf 2 madisson 1.6i

Bouwjaar: 1990

als ik ben aan het rijden en de auto laat afremmen op de motor, daarna pas de koppeling intrap slaat hij af. hij start meteen. als ik echter nadat ik de koppeling heb ingetrap effe tussengas geef is er niks aan de hand. Ook het toerental is naar mijn gevoel erg laag.( in het begin 850 maar 1 minuut later voel je hem schokken)
ik had de auto zo gekocht, de verkoper zei me dat hij de auto extra zuinig had afgestelt. de verkoper is niet bereikbaar.
wie weet waar ik het probleem moet zoeken?

dessert

Geplaatst door dessert (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

motorcode PN neem ik aan? de grote vacuumpot op de carburateur,die met de stekker en 2 vacuumslangetjes eraan gaat nogal is defect.

dessert (0), 18 jaar geleden

hoe herken ik de motorcode? en kun je die vacuumpot gewoon vervangen of is dit onderdeel specifiek voor dit model?

dupl-u-16847-5dd14a0b63761+Peter uit Soest (0), 18 jaar geleden

Het is een oude auto. Misschien gewoon de CO schroef iets opschroeven samen met de stationairschroef. Ik zou het eerst alleen met de stationairschroef doen als het een carburateurmotor is tenminste.

dessert (0), 18 jaar geleden

nee, is een injectie, volgens kennissen is hij niet af te stellen(!) 1.6I

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.