Volkswagen Golf II : Stoelverwarming Gti Edition Blue

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 8V

Goedemiddag,

Ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen. Ik heb in mijn mk2 stoelverwarming zitten en om de een of andere reden is deze niet aangesloten. Ik heb de kabelboom los gehaald en de kabels vervangen. ( deze waren slecht )
Nu is mijn vraag of iemand de volgorde weet van de kabels die op de schakelaar zitten om de verwarming aan te zetten en te verstellen.

Mvg Jeroen

gtiedition

Geplaatst door gtiedition (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kijk eens op : www.volkswagen.msk.ru

Hier staan schema's in het engels op.

Meet eens de weerstand van de zit en rugleuning..als je hier niks meet,is dat gedeelte waarschijnlijk ook stuk en zal dan niet meer werken.

Gr Stefan

gtiedition (0), 14 jaar geleden

Hoi Stefan,

Thx voor je reactie. Deze site had ik al gevonden maar hier staat de stoelverwarming niet beschreven helaas. De verwarming zelf werkt wel maar weet de volgorde niet van de schakelaar in het dashboard. Er zit een 7 pins aansluiting achter de schakelaar en weet niet in welke volgorde deze aangesloten moeten worden.

Gr Jeroen

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Beste Jeroen

Een schema van een Golf 2 heb ik helaas niet voor je,maar wellicht ben je hier ook mee geholpen,deze is van een Golf 3 en waarschijnlijk zijn de aansluitingen gewoon hetzelfde..

Ik ben benieuwt,

[url=http://img25.imageshack.us/i/90344083.pn...][img]http://img25.imageshack.us/img25/112/903...[/img][/url]

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.