Volkswagen Polo 2000: storing

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ARC, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 92

Hoi,
Ik heb een VW polo 1600 GTI uit 2000.
Sinds kort heb ik storing aan de linkerkant aan het raammechanisme , centrale deurvergrendeling , elektrische spiegel ze werken niet meer. Ik heb wel spanning op de stekker voor het raam mechanisme. Als het raam motortje defect is beïnvloed dat dan werking van de centrale deurvergrendeling en de elektrische spiegel ?
Als ik het raam aan de rechterkant bedien vanuit de schakelaar in de linker deur gaat hij alleen naar beneden ook als ik hem omhoog druk. Alles functies op de rechterkant doen het wel.
Grt Ron

camaron

Geplaatst door camaron , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

Jesse94, 6 maanden geleden

Klinkt alsof er een massa probleem is, een massa word gedeeld door de componenten. bij VW is de bruine draad massa. controleer ook de draden in je deur rubber (van chassis naar de deur) deze willen vaak breken.

    Hoi Jesse . Bedankt voor je reactie. ik ga van het weekend verder kijken. Een aantal draden die door mijn deur rubber lopen heb ik al vervangen . Het probleem begon simpel . mijn afstandsbediening deed het niet meer . Nieuwe batterijen erin . Toen startte de polo niet meer , Alle zekeringen nagelopen .Ik heb de polo gereset via de accu +- Toen kwam ik erachter dat de benzinepomp niet aansloeg als je het contact aanzette. Anwb erbij gehaald de man heeft alles doorgemeten bleek dat er een stekker er niet goed op zat op relais 410. Stekker erop en de polo startte gelijk. Nadat de ANWB weg was kwam ik er achter dat niks meer werkte. - camaron, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.