Volkswagen Passat: Storing ABS/ESP

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo,

ik heb hier een VW Passat variant van 2004 welke geregeld een ABS/ESP storing aangeeft.

Bij het uitlezen komt er een fout van de remlicht schakelaar uit ( 00526 Brake light switch-F , sporadic Implausible signal) Ik heb hiervoor al 2x een remlicht schakelar vervangen en de auto is tevens bij Volkswagen uitgelezen en zei gaven aan dat als de de remlichtschakelaar al vervangen was de stekker verbinding op de ABS module nazien moest worden op oxidatie. Hier is niets aan te zien en de storing blijft terug komen.

Iemand enig idee?


mvgr Chris

Chris en Pat

Geplaatst door Chris en Pat (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Passatje (0) PRO, 13 jaar geleden

Is de remlichtschakelaar wel goed gemonteerd? Dit komt wel vaker voor dat dit verkeerd gaat. Bij het monteren van de schakelaar druk je het rempedaal in. Je zet de schakelaar op zijn plaats en laat het rempedaal in ruststand komen zodat de schakelaar zijn eigen afsteld. Daarna pas draai je de remlichtschakelaar vast. Als je dit zo niet hebt gedaan is de schakelaar waarschijnlijk kapot.

Sucses Passatje

Chris en Pat (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe de remlicht schakelaar gemonteerd moet worden weet ik inderdaad.

Inmiddels is de ABS computer afgelopen Donderdag vervangen en geprogrammeerd. Vooralsnog geen reactie van de klant meer gehad over problemen maar wacht nog wel even af.


Chris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.