Volkswagen Golf : storing ABS/ESP Golf 2.0 AZH Motronic 4-motion

Betreft een Golf 2.0 variant 4-motion met storing in ABS/ESP

Bij het doorremmen gaat de ABS veel te vroeg in werking, waardoor de auto als het ware doorschiet. Na ongeveer 14 km rijden gaat het storingslampje van de ABS en ESP branden. Na iedere nieuwe start is de storing weer gewist.
Heb al diverse bezoeken aan de VW dealer gebracht, waarbij de rijhoek sensor in de stuurkolom al is vernieuwd, maar nog steeds geen oplossing. Nu krijg ik weer te horen dat misschien de acceleratie sensor defect is. Uit eindelijke geen echte oplossing daar ze voor deze geimporteerde auto niet over de juiste software beschikken. Een update van de software kan zeker een jaar duren volgens de dealer. Met andere woorden : alleen maar rekeningen betalen voor het NIET kunnen oplossen van de storing. Wie heeft er wel een oplossing ?

pcw

Geplaatst door pcw (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

reinig je sensors aan de wielen eens en stel ze op de juiste afstand af.

pcw (0), 17 jaar geledenWat is de juiste afstand, en is dit in te stellen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.