Volkswagen Golf VII 2015: storing bochtverlichting afs

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

hallo allemaal

ik heb de storing afs bochtverlichting ,ik heb de koplamp vervangen [ivm met barst] de module,s overgezet en ik heb de h7 lampen al vervangen de xenon lamp ook al vervangen maar het probeem blijft...hij is ook ingeleerd nog ,hebben jullie een idee wat het zou kunnen zijn? mischien de afs module?
vast bedankt voor het meedenken

gr rene

reneprive

Geplaatst door reneprive (75) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

De mistlampen in de bumper fungeren toch als bochten verlichting? gaat er 1 aan naar gelang de bocht.
branden de mistlampen wel indien bedient met de schakelaar?

reneprive (75), 6 jaar geleden

Hallo jaker

Sorry voor de late reactie (ik kreg er geen melding van)
Er zit een h7 lamp schuin in mn koplamp die aan moet springen als ik de bocht omga ipv de mist lamp de xenon lampen draaien wel met de bocht mee maar die h7 niet ...ik heb de h7 al vernieuwd en de xenon lamp en zelfs 2 andere koplampen (zelfde model) maar tevergeefs. ...het is xenon met led erin

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Mogelijk zekering defect? Ik weet het niet zeker maar dacht dat de dynamische bocht verlichting via het menu ook in en uitgeschakeld kan worden.

reneprive (75), 6 jaar geleden

Klopt ja maar ik heb alles al uitgeschakeld via het menu .maar de storing blijft terug komen. Ik ga morgen naar de zekeringen kijken..vast bedankt voor het meedenken

reneprive (75), 6 jaar geleden

Ik heb de zekeringen gecontroleerd maar (helaas) zijn ze allemaal goed....

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

dan moet je misschien toch uit laten lezen en meet waarden voor de statische bocht verlichting bekijken.
mogelijk al bekent,de statische bochtverlichting (h7 Lamp) werkt alleen bij een stuuruitslag van meer dan 15 graden ,een snelheid onder 30 km/uur en afhankelijk van software met ingeschakelde richting aanwijzer.

reneprive (75), 6 jaar geleden

Ik had hem al uit laten lezen .toen gaf die ern circuit onderbreking aan .de draadboom is ook gecontroleerd msar ze konden niks vinden..ik heb de zekeringen er 1 voor 1 uitgehaald en gecontroleerd en werkt mn blower ook niet meer. ..ik val van het een in het ander ...

ejv (0), 6 jaar geleden

Hallo, sinds 2 weken speelt dit issue ook bij mijn Golf Variant uit 2015. Heel even werkt het, maar na een aantal seconden de melding "Storing AFS, bochtenverlichting"
Wilde gister de auto laten uitlezen, maar dat doet men tegenwoordig niet meer tussendoor, en moet er een afspraak voor worden gemaakt...

betreft overigens Xenon verlichting dus ook de AFS in de koplamp unit.

Meer info heb ik dan ook niet.

reneprive (75), 6 jaar geleden

Mijn golf is van juni 2015 dus het valt ook nog eens buiten de garantie. ..heb je de h7 lampen al gecontroleerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.