Volkswagen Volkswagen Bora: storing chauffeursportier, lichtzoemer en binnenverlichting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 96 kwh

Hallo mensen,

Sinds een aantal dagen werkt de binnenverlichting niet altijd na het verwijderen van de sleutel uit het contactslot en ook niet na het openen van de chauffeursportier. Open ik, vanuit de chauffeursstoel, de bijrijdersportier dan gaat de verlichting wel aan. Ook werkt de lichtzoemer niet altijd na het openen van de chauffeursportier. De chauffeursportier reageert niet goed op de afstandbediening. Bij het openen van de portier brandt de binnenverlichting niet altijd. Bij het afsluiten sluit de chauffeursportier niet goed. Slot springt af en toe terug. Bij herhaling sluit de portier wel en dan pas gaat ook het alarmlichtje branden. Het afsluiten van de auto met de sleutel werkt wel goed. De chauffeursportier reageert ook niet goed op het inschakelen van de centrale vergrendeling vanuit de wagen. Ook hier weer springt het slot van de chauffeursportier weer af en toe open

Heeft iemand misschien een idee waar ik moet zoeken ??? Alvast bedankt.

Groet,

M.

boekhouding

Geplaatst door boekhouding (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

eerst de auto uit laten lezen op storing(en)
waarschijnlijk is de bestuurdersslot_eenheid defect.

Santa (0), 15 jaar geleden

Daar lijkt het idd sterk op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.