Volkswagen Polo: Storingen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Hallo, wij hebben als tweede auto een Polo uit 2005. De laatste tijd heeft hij storingen. Het lampje van het motorcompartiment begint geel te branden. Die gaat ook weer uit. Een tijdje later brand koelvloeistof geel. Deze gaat ook weer uit. Dan gaat ook de olie branden. Die gaat uit als je hebt gepeild. De auto is al een paar keer naar onze garage geweest. Hij zet m aan de computer, zijn geen storingen, vult als het nodig is bij. rijdt er mee, lampjes blijven uit. Dan neemt mijn vrouw de auto weer mee naar haar werk en is het weet het zelfde liedje. Gister had ie ineens veel minder vermogen toen ze bij groen licht op wilde trekken. Gelijk de auto aan de kant en motor uit. Na een paar minuten weer starten en reed weer gewoon..... Wie kan ons helpen met dit probleem!!!! Wij weten het niet meer, en de garage weet ook niet wat ze er aan moeten doen....

Clio9076

Geplaatst door Clio9076 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 6 jaar geleden

Met welke diagnose software heb je hem laten uitlezen ?

Clio9076 (0), 6 jaar geleden

Dat weet ik niet, de garage zet de auto aan de computer en voor de rest heb ik daar geen verstand van

voyager (0), 6 jaar geleden

Was dat een universele garage? Dan zou ik naar dealer gaan en daar laten uitlezen, koud, in opwarm fase, warm.
Blijkbaar zal dealer meer kunnen zien met zijn apparatuur.

Audidriver73 (0) PRO, 6 jaar geleden

Of bij iemand met vcds.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.