Volkswagen Golf: stoteren en inhouden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 85kw e2

hallo mensen

ik heb een probleem me auto stotert of hij houd zich in bij 2000 toeren het is dan een stoot en dan trek die normaal op dat doet die bij alle versnellings. de klepdrukregelaar is schoon gemaakt en uitgelezen. er was geen fout meer in de computer. hij reed een paar dagen goed. en kreeg het probleem weer terug had hem weer naar de garage gebracht ze hadden weer uitgelezen maar geef geen fout melding aan.
naar een paar dagen deed hij het zelfde maar nu erge. maar als ik stil sta en dan gas geef tot de 2000toeren dan komt die terug en een of andere manier geef hij zich zelf gas. en dan valt die pas helemaal terug.
bij de garage denken ze dat een module kapot is bij de bobine maar dat weten ze niet zeker.
pas geleden heb die ook een groot onderhouds beurt gehad. dat is 4maanden geleden.

ik hoop dat iemand me kan helpen
alvast bedankt
ronald

ronaldgti

Geplaatst door ronaldgti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Nu vertel je een ander verhaal,gasklephuis defect of misschien helpt reinigen en weer inleren met de testkast.

Ricky

ronaldgti (0), 16 jaar geleden

dat ene wat je zij van die BOUGIEKABEL had ik voor gelegt bij de garage en die zijden dat die dan bij vochtig weer erge moeten doen. dat was vrijdag. in die tussen tijd heb ik heel wat kilometers gemaakt. tot nu 23juli. nu doet die het de hele tijd het zelfde en dan precies bij de 2000 toeren. dit was niet de probleem meer wat ik had. dat is nu weg. omdat die nu doet in alle versnelings. dat was voor die tijd niet. ik ga de morgen mee naar de garage om dit voor te stellen

alvast bedankt

ronaldgti (0), 16 jaar geleden

sorry had er verkeerd neer gezet het is de drukregelaar klep wat ik bedoelde

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ronaldgti]sorry had er verkeerd neer gezet het is de drukregelaar klep wat ik bedoelde[/quote]
Maakt niet uit hoor,ik zou als eerste het gasklephuis laten controleren,maar de bdp sensor zou ook heel goed voor problemen kunnen zorgen.

gr ricky

ronaldgti (0), 16 jaar geleden

de bdp-sensor heb ik schoon gemaakt en de gasklephuis schoon gemaakt was behoorlijk vuil. heb wel de stekkers eruit getrokken maar weet niet als die dat als een fout melding geeft. en hij loopt nog hoog in de toeren als die stil staat. zo''n 1100 toeren.

alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.