Volkswagen Bora: stotterd met optrekken

Bouwjaar: 1999

ik heb een bora 2.0 van 1999 deze stotterd met optrekken en reageerd slecht op gas geven hij verbruikt meer benzine dan normaal en geeft veel minder vermogen dan dat hij heeft nu heb ik hem al uit gelezen en hij heeft last van mis fire in de eerste cilinder wie kan mij vertellen hoe ik dit euvel kan verhelpen groetjes mark

mark7256

Geplaatst door mark7256 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo luchtmassameter komt regelmatig voor bij dit type wagen,temperatuur zender wel oke????laatst zelfde storing gehad na lang zoeken bleek het de lmm te zijn,....

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Missfire 1e clinder betekend stomweg dat die zo af en toe niet ontbrand. Denkbare oorzaken: Ontstekingsproblemen(bougie, kabel, bobine of aansturing), problemen met brandstofinjector of valse lucht.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

`steker van lmm losnemen en dan rijden als het weg is lmm vervangen

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Of compressie verlies.Wissel anders de injector om met een andere cilinder en kijk of het probleem mee verhuisd.Als dit een beetje makkelijk gaat.

mark7256 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb de luchtmassameter al vervangen dis ontsteking en tempratuursensor maar het mag niet baten

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

bdp sensor?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.