Volkswagen Golf IV: stotteren bij constant toerental

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Zit met het probleem dat mijn golf bij een costant laag toerental begint te stotteren heb al een nieuw gashuis nieuwe bougies en nieuw brandstoffilter geplaatst en nog heeft hij het probleem het is als hij stationair loopt loopt hij heel netjes houdt je je voet op gaspendaal op 11 toeren begint de ramp hij valt dan ook bijna uit je voelt dan ook aan de gaspendaal dat hi het zelf corrigeert ook heb ik het gevoel dat hij minder trekt . In het hogere toerental doet hij het niet merkbaar misschien ok wel.
Hebben de slangen ook al een keer gecontroleerd op lekkage maar hebben niets kunnen vinden ook met uitlezen gee foutmelding.
Zou iemand mij kunnen vertellen wat dit probleem kan zijn alvast bedankt .

grt berton

berton

Geplaatst door berton (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Gasklephuis wel weer opnieuw ingeleerd?
Controleer ook maar de distributie bij deze motoren,de spanrollen willen nog wel eens in 100 stukjes veranderen,waardoor de riem slap komt te staan en ook dit probleem kan gaan geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.