Volkswagen Golf IV: soms"ERG RATELEN"bij het starten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI (rode I)

Wie o wie herkent deze storing????? golfje 2001 tdi 200.000 op de klok,voor 10.000 km nieuwe koppeling er in gekregen,start,goed,en koppelt,en schakelt super,maar soms dan start je en dan "RATELD" er wat,zet em dan direct uit,en start opnieuw,en dan geen centje pijn

jipo89

Geplaatst door jipo89 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

startmotor demonteren, bendix invetten, opnieuw monteren, dikke kans dat het probleem opgelost is.

jipo89 (0), 15 jaar geleden

Hallo Harry dank je voor je reactie,het is dan geen koppeling en "massavliegwiel"verhaal??

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

het zou best kunnen zijn dat het de 2 massavliegwiel is, is die ook mee vervangen met de koppeling? wat is de reden dat je de koppeling hebt vervangen?

jipo89 (0), 15 jaar geleden

Hallo nee het vliegwiel is niet meevervangen,maar de drukgroep en de lagers wel het vliegwiel was oke,de reden dat toen de koppeling vervangen is,de bouten van de drukgroep afgebroken,en het druklager door de diafragmafingers gedrukt van de drukgroep is gebeurd van uit stilstand auto starten een boelgeratel en geraas en het pedaal helemaal onderin maar rij nu dagelijks weer en rijd gewoon super

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.