Volkswagen Golf IV: lv portierslot

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Mijn portierslot van mijn linker portier die was kapot defecten:
Lichtzoemer werkte niet.
Knipperlicht tijdens auto afsluiten werd niet aangegeven.
Verlichting in auto brandde niet als ik mijn lv portier opende.
Maar nu heb ik het volgende gedaan slot is vervangen alles van de bovenstaande regels doet het nu weer alleen ik krijg nu mijn deur van binnenuit en van buitenuit niet open heeft iemand dit eerder meegemaakt wat te doen dan.

Fur

Geplaatst door Fur (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ERwin_jah (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je het oude kabeltje o phet nieuwe slot gemonteerd of gekeken of het even lang was?? wel aangesloten op je hendel binne?

Fur (0), 15 jaar geleden

De kabel was even lang en ik heb de kabel op zeker aangesloten op de hendel binnen kan het misschien aan de afstelling van de portier zijn dat de slot op de deurvanger blijft hangen.

ERwin_jah (0) PRO, 15 jaar geleden

Zou kunnen haal je cilinder slot er eens uit en zet je kabeltje eens strakker ikz ou het proberen kan niet echt eenprobleem zijn is iets mechanisch gewoon

Fur (0), 15 jaar geleden

ja maar mijn portier gaat op geen enkel manier open dus ik kan ook niet bij het boutje van de cilinderslot komen

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Fur]ja maar mijn portier gaat op geen enkel manier open dus ik kan ook niet bij het boutje van de cilinderslot komen[/quote]
Dan heb je een serieus probleem......................

Gr. paul

Fur (0), 15 jaar geleden

Heren bedankt voor jullie tijd deur open gekregen probleem is opgelost nieuwe slot ook defect andere besteld

ERwin_jah (0) PRO, 15 jaar geleden

als je die andere strax vervangen hebt nog niet de deurbekleding erop hebt probeer dan eerst of het ook wel degelijk werkt !! met een schroevendraaier dichtdoen en proberen of alles werkt centr en dergelijke anders heb je alweer gezeik en dat kan je makkelijk voorkomen greetz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.