Volkswagen Transporter: stotteren en inhouden 5 cil tdi van 1999

Bouwjaar: 2005

ik heb hier een transporter 5 cilinder tdi staan die start goed maar als hij wat warmer wordt en ik ga rijden met een kontstante snelheid met de toerenteller tussen de 1000 en de 2000 toeren dan houd hij erg in (stottert)ook gaat het voorgloeilampje knipperen.
als ik de motor dan opnieuw start en stationair laat draaien blijft hij perfect lopen todat ik hem een keer 1200 toeren laat draaien waarbij hij weer gaat stotteren.
laat ik nu het gas los dan loopt hij ook niet meer fijn stationair hij slaat soms gewoon af, lijkt alsof er af en toe een paar verstuivers uitvallen.als ik dan de motor opnieuw start en geen gas geef loopt hij weer perfect.
als ik flink gas geef loopt hij wel goed.
en het vermogen is ook goed.
iemand enig idee????

moparfun

Geplaatst door moparfun (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als professional behoor je toch te weten dat uitlezen van het motormanagement wel eens uitsluitsel kan geven. Knipperend gloeilampje duid op storing. Er staat dus gegarandeerd iets opgeslagen, en met die storingscode kunnen we meer.......

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

zo harry jou reactie word niet verwijderd je hebt geluk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.